Access Bars®

Stel je voor dat iemand op een knop zou kunnen drukken en die stem in je hoofd stil zet die jou vertelt dat je niet goed genoeg bent of dat je niet kunt bereiken waar je van droomt?

Alle beperkingen die je in je leven creëert, zijn verbonden met je gedachten, ideeën, houdingen, beslissingen en overtuigingen erover.

 

Access Bars is een zachte, hands-on modaliteit die werd geïntroduceerd door Gary Douglas in de vroege jaren negentig. Het bestaat uit 32 energiebanen die door en rondom je hoofd lopen. Deze bars verbinden zich op specifieke "bars-punten" en komen overeen met verschillende gebieden en aspecten van het leven.

Tijdens een Access Bars sessie worden deze punten voorzichtig aangeraakt om de elektromagnetische lading van alle gedachten, ideeën, houdingen, beslissingen en overtuigingen die je mogelijk hebben beperkt in de betreffende levensgebieden los te laten.

 

Vandaag de dag wordt Access Bars in meer dan 170 landen over de hele wereld gebruikt als een krachtig en praktisch hulpmiddel door families, scholen, bedrijven, atleten, in gevangenissen, door psychologen, kunstenaars en vele anderen.

 

Wat als dit het begin van iets anders zou kunnen zijn? Wat als je leven een stuk fijner zou kunnen zijn? Je meer kan genieten? Wat als je geen oordeel meer hebt over jezelf en anderen? Oordelen over jezelf het meest onaardige is wat je jezelf aandoet.

 

Een sessie duurt ongeveer 75 minuten en kost € 69.

Je ligt op een tafel en houdt gewoon je kleding aan.